пятница, 5 сентября 2014 г.

Ігровий апарат Вампiри грати онлайн

Перед вами унікальний ігровий автомат Мертвий або Живий, який відкриває вам шанс потрапити в надприродний світ боротьби з вампірами! Якщо ви з дитинства мріяли стати істинним мисливцем на вампірів, якщо ваша кров прямо таки закипає при одній думці про їх існування, даний ігровий апарат розрахований саме на вас.

Назва гри Кровопивці, говорить сама за себе. Навряд чи ви здивуєтеся, якщо побачите тут цілі полчища цих безжальних, але в теж час настільки інтелігентних і знатних вампірів. З ними не так то й просто виграти бій, адже саме ці мерзенні тварюки є прямими нащадками самого жорстокого і відомого вампіра Графа Дракули. Бігти з Румунії в 15 столітті, саме Дракула замкнув їх у своєму старовинному замку з довгими і глибокими підземними підвалами, що століттями таємно зберігають у собі секретні проходи в тунелі, що кишать вампірами.
Саме тут ти і опинився в пошуках пригод. Благо, як істинний мисливець на вампірів, ти знаєш якими засобами від них можна легко позбутися. Всі необхідні предмети, ти зможеш дістати прямо в замку. Коли почнеш грати, будь завжди на чеку, адже вампіри можуть учуять твою кров, уважно слідкуй, щоб на тілі не виявилося ран і саден. Отже, ти в замку, всі необхідні предмети вже тут, залишилося їх тільки дістати. Але де? Тут на допомогу тебе приходить унікальний ігровий автомат Кров Присоски, який допоможе не тільки знищити цих небезпечних тварюк, а й поповнити свої кишені непоганий нагородою за працю Гонзо!

А можливо, тобі пощастить і на табло випаде бонусна гра, в якій ти сміливо можеш вбивати пекельних тварюк поки вони мирно сплять у своїх гробах, встромивши їм в серця осиковий кіл, який, як відомо, є одним з не багатьох знарядь, завдяки яким, можна позбавити життя цих мерзенних кровопивців! Щоб уникнути непередбачених ситуацій, не забудь прихопити з собою пару бульбашок святої води, вампіри, як всім вже давним-давно відомо, до жаху бояться її. Обливши їх вибілену шкіру під час чергової сутички, ти зможеш виграти час і знайти собі затишне місце, в якому ти зможеш почекати, поки не наступить зручний момент для нового бою.
Високоякісна анімація і приголомшливо відповідне звуковий супровід додадуть реалістичності всього що відбувається на екрані. Тепер у вас є відмінна можливість повною мірою насолодитися пригодами та гідною оплатою за виконану роботу! Спробуйте також грати в ігрові автомати пірати!

Комментариев нет:

Отправить комментарий